some go east
some go east mountain some go east mountain

De Birkinger Wasserfälle

albbruck-pintje.jpg
posted on 7 Oct 2015 Albbruck — 25 Sep 2015 albbruck-pintje.jpg

Van Weimar naar Albbruck ging het liften opnieuw heel vlot. Mijn eerste lift was zelfs een oma van 80 jaar. Ik had nooit gedacht dat ik met zo iemand zou meereizen. Omdat dit wel iets uniek leek, ben ik express een beetje te lang blijven zitten waardoor ik een kleine omweg maakte, maar dat had ik er graag voor over! Om 19u kwam ik toe in het kleine dorpje Albbruck waar mijn familie woont.

Toegekomen in Albbruck Toegekomen in Albbruck

Eens in Albbruck werd ik enorm goed gesoigneerd bij de familie! Pintjes, kaasfondue, BBQ, ... ik keer er graag nog eens terug :-).

Mijn neven

Zaterdag gingen we naar de wereldberoemde Birkinger Wasserfälle. Waar we met veel plezier opnieuw een pintje dronken.

De Birkiner Wasserfälle Een pintje bij de waterval

arrow back to posts